Thursday, August 20, 2015

Sambal Strawberry Ikan Masin sedap...

Sambal strawberry ikan masin, macam pelik je...Ya... kini anda boleh menikmati sambal strawberry ikan masin ini dengan mudah dan cepat.Rasanya yang unik & menyelerakan ini sangat sesuai untuk dijadikan pelengkap kepada hidangan harian anda. Rasa buah strawberry dan ikan talang masin yg diadukan dengan cili ini membuatkan rasanya complete...ada rasa masam, manis, masin dan pedas (4 dlm 1).

Bila ada sambal strawberry nie senang untuk kita sediakan menu harian kita tidak kira laa untuk sarapan pagi ke, makan tengah hari, makan petang dan juga makan malam, kerja-kerja memasak menjadi cepat & mudah... sangat sesuai untuk ibu² moden sekarang.

Sambal & orang melayu ni tidak dapat dipisahkan bak kata pepatah bagai isi dengan kuku...cewaaahh. Sambal nie bukan sahaja boleh dimakan dengan nasi lemak, mee goreng, bihun goreng, lontong tapi boleh dimakan dengan roti atau lempeng...anak² pun suka. Ianya boleh digandingkan dengan macam² lauk, semuanya pasti membuka selera. Makan dengan telor goreng atau ikan goreng sahaja pun dah cukup sedap...boleh membuatkan anda tersandar kekenyangan.

Apa lagi....cubalah sebotol hari ini. Sebotol hanya RM 18.90. Cuba sekali pasti nak lagi...Call/ SMS/ Whatsapp ke 0133918873 untuk tempahan. Penghantaran melalui pos boleh diuruskan, hanya 2-3 hari boleh sampi ke pintu rumah anda.

Friday, July 10, 2015

Kuah rojak sedap untuk Hari Raya...

Assalamualaikum semua, raya dah nak dekat nie....sempena Hari Raya Aidilfitri 2015/ 1436H ini apa kata kita meriahkan menu hidangan raya kita dgn kuah rojak mak bee dihidangkan bersama buah-buahan segar.Pasti membuatkan air liur tetamu kita menitis....nyum²...Jom order sekarang sementara stok masih ada..

Call/ SMS/ WhatsApp 0133918873. 

(COD area gombak, wangsa maju,keramat, kampung pandan,bangsar)

  • 3.5kg = rm26

  • 350gram = rm4.70


Friday, August 1, 2014

Kuah rojak untuk tempahan Raya 2014


Assalamualaikum...untuk tempahan kuah rojak mak bee sempena Hari Raya 2014/ 1435H anda boleh Call/ SMS/ Whatsapp 0133918873. 

Harga yg kecil 350gram = rm4.70
Harga yg besar 3.5kg = rm26

Cepat sementara STOK masih ada...

Tuesday, September 10, 2013

Rojak petis mak bee

Assalamualaikum semua...kami ada menjual rojak petis mak bee dari utara semenanjung Malaysia.Terdapat dalam dua saiz: 350gram dan 3.5kg.

Kelebihan:-
>Produk MUSLIM,
>TERKENAL diutara semenanjung
>Dibuat secara TRADISIONAL
>Memang TERBUKTI sedap
>Dijual pada harga yang BERPATUTAN
>Penghantaran melalui POS boleh diuruskan (utk bekas kecil shj)

Cuba dulu...rasa sekali pasti nak lagi

*Juga sedia menerima tempahan untuk sebarang majlis.
Call/ SMS/ Whatsapp 0133918873 .TQ


Monday, June 3, 2013

Kuah rojak mak bee di kl...

Susah nak dapatkan kuah rojak buah yg sedap di kl...kini anda tidak perlu risau. Jika berminat utk dapatkan kuah rojak mak bee di kl, anda boleh call / sms / whatsapp 0133918873 utk keterangan lanjut...Harga berpatutan...garenti sedap..tempahan melalui pos juga boleh diuruskan..

Friday, January 11, 2013

Hi-Goat...antara minuman kesihatan terbaik


Susu kambing HiGoat antara minuman kesihatan terbaik utk anda..Berminat..!!! boleh hubungi 0133918873 @ email ke madeinkedah@gmail.com. Sekotak hanya rm27.

Thursday, December 6, 2012

Kuah Rojak Mak Bee 3.5kg sesuai untuk peniaga....Hubungi untuk tempahan

Kuah Rojak Mak Bee 3.5kg

Bagi penjual-penjual rojak buah, anda kini boleh dapatkan kuah rojak mak bee dalam bekas 3.5kg pada harga yg berpatutan...Harga satu bekas 3.5kg ini hanya RM 26. Bekas besar ini juga sesuai untuk kegunaan jamuan² makan, "open house" & juga kenduri-kendara.....Ia lebih jimat...memang berbaloiii...Kalau berminat boleh hubungi saya 0133918873 atau emailkan ke madeinkedah@gmail.com.